Darivanje je umetnost

Jer u malom, sjajnom paketiću sažima najlepše želje, osećanja i poruke. Jer, nije samo stvar u tome kupiti poklon. To može svako.

„Tajna“ je u tome da osluškujemo tog nekog koga volimo, da saznamo šta želi i oseća, čemu se raduje.

Nemojte poklanjati zbog običaja, očekivanja ili reda… Poklanjajte jer volite osmeh na licu dragih ljudi kada osete emociju koju poklon prenosi. Poklanjajte jer često reč ne može pokazati osećanja kao što poklon može. Poklonite iz srca. I uživajte u osećaju koji sledi.

Potrudite se da poklon bude odsjaj vaših osećanja jer poklonom se može pokazati mnogo toga – ljubav, poštovanje, naklonost, nežnost… Poklon je najlepši način da se zahvalimo, izvinimo, pokažemo šta osećamo, da se sa nekim sprijateljimo.

Pokloni su izraz najtoplijih osećanja, način da delić sebe damo onima koje volimo. Poklanjajte bližnjima, voljenima, posebnim i izuzetnim. Neka i poklon bude takav. Poklanjajte sa povodom, i bez. Jednostavno, poklonite. Razotkrijte ko ste, pokažite svoje emocije, želje, nadanja i kajanja… I ne plašite se da budete originalni. Probudite uspavano dete u sebi i oživite deo mašte, pokušajte da zaista usrećite i obradujete osobu kojoj poklanjate.

Izaberite iz originalne i raznovrsne ponude naše male radionice. Osmišljeni s ljubavlju, izrađeni po vašoj zelji, spremni da na licu vaše drage osobe izmame neponovljivi osmeh. Pronađite najlepši poklon, obradujte nekoga, baš danas učinite nekoga srećnim.