Drvo

    uspomena 

Drvo uspomena 

Originalno drvo uspomena nastalo je u našoj radionici. Ono po čemu se razlikuje od drugih je toplina kojom odiše i boja drveta oraha i trešnje koja ga čini pravim malim, unikatnim umetničkim delom. 

 

poklon za uciteljicu

Originalno drvo uspomena nastalo je u našoj radionici. Ono po čemu se razlikuje od drugih je toplina kojom odiše i boja drveta oraha i trešnje, dizajn po želji i bogata dekoracija koja ga čini pravim malim, unikatnim umetničkim delom. 

Jedinstvena uspomena koja će učiniti da se osećaju posebno. Dirnite ih poklonom u srce i izmamite suze radosnice. Pretvorite trenutak u uspomenu za ceo život.  

Ove godine smo za naše kupce pripremili posebnu ponudu. Uz poručeno drvo uspomena na poklon od nas dobijate ram za školsku fotografiju (13*18 cm) i privezak za ključeve. Pokrenite temu na vreme, poručite ili rezervišite svoje poklone i iskoristite akciju dok traju zalihe.  

Jedinstvena uspomena koja će učiniti da se osećaju posebno. Dirnite ih poklonom u srce i izmamite suze radosnice. Pretvorite trenutak u uspomenu za ceo život.  

Drvo uspomena se izrađuje od pravog drveta divlje trešnje i oraha i nastaje lepljenjem elemenata, stabla, srca sa imenima dečaka i devojčica i motiva koji se rade po Vašoj želji.
Elementi se lepe na podlogu od brezinog špera, debljine 6 mm. Imena dečaka se rade od drveta oraha a imena devojčica od drveta trešnje. Dekorativne elemente, posvete, motive birate po želji: srca (drvena ili u boji), zvezdice, bubamarice, leptirići… zeka, meda, delfin…
Drvo na poleđini ima nosač kojim se kači na zid. 

Cene:

Do 20 imena (30*30 cm) 5600 din

Do 30 imena (40*40 cm) 6700 din

Do 40 imena (50*50 cm) 7900 din

Drvo uspomena sa slike je deo limitirane kolekcije koja se radi od pravog drveta oraha i trešnje, drvca od pravog drveta na tržištu kod nas izrađuju se samo u Poklon Butiku. Izrađujemo ih sa motivima i detaljima po želji, pre izrade radimo idejno rešenje, a šaljemo kada Vama odgovara.

Pošto se radi o unikatnom i originalnom poklonu koji je ručni rad, vreme izrade je malo duže, te vas molimo da što pre poručite kako bi mogli da izradimo i pošaljemo na vreme. Ove godine u ponudi je ograničena količina drveta uspomena.

PORUČI

Klikom na željenu ikonicu ispod

Požurite i na vreme pokrenite temu u Viber grupi,  javite nam se i poručite originalan poklon. Da iznenađenje bude veće,  za poručivanje do 20.05. dobićete od nas i poklon set – medalju, privezak, magnet i bookmarker. 

BESPLATNA DOSTAVA!

Poklon za uciteljicu, vaspitacicu, razrednu, ucitelja, razrednog, nastavnicu

Drvo uspomena možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera.Pronađite ikonice, dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovorimo na sva vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite i šaljemo kada se dogovorimo sa vama. 

Drvo uspomena se pravi od drveta trešnje i oraha i nastaje lepljenjem elemenata, stabla, srca sa imenima dečaka i devojčica i motiva koji se rade po Vašoj želji.

Elementi se lepe na podlogu od bukovog špera, debljine 1 cm. Imena dečaka se rade na orahu a imena devojčica na trešnji. Dekorativne elemente, posvete, motive birate po želji: srca (drvena ili u boji), zvezdice, bubamarice, leptirići… zeka, meda, delfin…

Drvo na poleđini ima nosač kojim se kači na zid. 

Model 1 – Pola krošnje

Do 15 imena (25*25 cm) 4200 din

Do 20 imena (30*30 cm) 4900 din

Do 30 imena (40*40 cm) 5800 din

Do 40 imena (50*50 cm) 6800 din

Model 2 – Cela krošnja

Do 10 imena (25*25 cm) 4600 din

Do 20 imena (30*30 cm) 5200 din

Do 30 imena (40*40 cm) 6300 din

Do 40 imena (50*50 cm) 7200 din

Podsećamo vas da ove godine uz poručeno drvo na poklon od nas nas dobijate šolju, čokoladu i privezak. Pokrenite temu na vreme i rezervišite svoje poklone. 
 
 
Poručite na vreme i iskoristite ponudu dok traje!

Drvo uspomena možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera. Na dnu stranice pronađite ikonice, dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovorimo na sva vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite.

Akcija traje dok ima zaliha a najkasnije do 20.05.2021.  

Akcija traje dok ima zaliha a najkasnije do 25.05.2021.  

 

Nakon isteka akcije, kutiju i ram možete kupiti po ceni od 1200 din za kutiju i 600 din za ram.

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Torba se pocepa, nakit izgubi, novac se potroši…

Drvo uspomena je večno, poklon koji traje zauvek.

Torba se pocepa, nakit izgubi, novac se potroši… Drvo uspomena je večno, poklon koji podseća na mališane svaki dan.

Da uspomene traju zauvek!

U nastavku pogledajte koja nam pitanja najčešće postavljate, klikom na ljubičasto dugme pronađite neke od odgovora koji vas zanimaju. Mi smo tu da u svakom trenutku damo i one odgovore koje ne pronađete, kao i za savete, predloge i ideje.

Mi sa radošću kreiramo za vas!

Da uspomene traju zauvek!

Dogovorite se na vreme i iskoristite najbolju ponudu!

Pogledajte neke od modela koje smo radili, pronađite inspiraciju za savršen poklon. 

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Pozovite nas ili nam pišite.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem dok traje.