Elegant

kutija

Elegant kutija

Neodoljiva ponuda

Poklon set  – medalja, privezak, magnet, bookmarker i gratis čokoladice sa imenima dece za prvih sto kupaca i poručivanje do 28.02.

BESPLATNA DOSTAVA 

Zašto je Elegant kutija pravi osmomartovski poklon?

Kutija sa imenima dece i s ljubavlju osmišljenom posvetom, zauvek seća na mališane i čuva uspomene na zajedničke dane. Napunjena poklonima, puna pažnje i sitnica, ima baš sve da izmami osmehe i suze radosnice te pričini pravo iznenađenje. Medalja za ljubav i trud koji svakodnevno pruža deci, privezak kao podsetnik koliko je posebna, magnet za frižider sa ružom za ovaj praznik i bookmarker da se svaki put seti da je važna. Kako bi bila potpuno neodoljiva, zasladili smo je čokoladicama sa imenima dece i sve je to gratis uz kutiju za poručivanje do 28.02. Kutiju upotpunite buketom cveća i budite sigurni da ste poklonili originalan poklon koji će trajati zauvek!

Poštarina je besplatna! 

Požurite i na vreme pokrenite temu u Viber grupi,  javite nam se i poručite originalan poklon. Od nas dobijate na poklon medalju, privezak, magnet i bookmarker a za prvih sto kupaca pripremili smo i neodoljive čokoladice sa imenima dece. 

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

ELEGANT  KUTIJA  

izrađena u 3D tehnici, u dve dimenzije, manja (16,5*16,5*8,5 cm) i veća (22,5*22,5*12 cm) 

Radimo ih po vašoj želji. Posvete su baš one koje vi želite, u fontu koji izaberete i sa detaljima koji vam se sviđaju. Sa posvetom na poklopcu, unutar poklopca i imenima na stranicama, kutija je pravi poklon jer zauvek čuva uspomene i svaki dan podseća na lepo provedene zajedničke trenutke. 

Manja kutija M / Veća kutija V

Opcija 1: Kutija sa graviranom posvetom na poklopcu M – 2300 din / V – 3800  

Opcija 2: Kutija sa graviranom posvetom na poklopcu i unutar poklopca  M – 3000 / V – 4500

 Opcija 3: Kutija sa graviranom posvetom na poklopcu i imenima dece na stranicama M – 3400 din / V – 4900

Opcija 4: Kutija sa graviranom posvetom na poklopcu, unutar poklopca i imenima dece na stranicama M – 4200 din / V – 5700

Doplata za graviranje fotografije je 800 din za manju i 1200 din za veliku kutiju.

 
 
 
 

Kutiju možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera. Na dnu stranice pronađite ikonice,  dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovorimo na sva Vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite.

U nastavku pogledajte koja nam pitanja najčešće postavljate, klikom na ljubičasto dugme pronađite neke od odgovora koji vas zanimaju. Tu smo da u svakom trenutku damo i one odgovore koje ne pronađete, kao i za savete, predloge i ideje.

Mi sa radošću kreiramo za vas!

Pokrenite temu na vreme i iskoristite najbolju ponudu!

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Pozovite nas ili nam pišite.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.