Poklon Butik

Školska

        čestitka

Školska čestitka

Školska čestitka u obliku knjige sa graviranom posvetom ili zajedničkom fotografijom je  poklon od svih mališana, da ostane kao uspomena na zajedničke trenutke.  Sa imenima sve dece, odeljenjem, nazivom grupice, izložena na polici, mamiće osmehe svaki dan.

Školska čestitka u obliku knjige sa graviranom posvetom ili zajedničkom fotografijom je poklon od svih mališana, da ostane kao uspomena na zajedničke trenutke. Sa imenima sve dece, odeljenjem, nazivom grupice, izložena na polici, mamiće osmehe svaki dan.

I ove godine smo za naše kupce pripremili posebnu ponudu. Uz poručenu školsku čestitku na poklon od nas dobijate ram za školsku fotografiju i privezak. Pokrenite temu na vreme, poručite ili rezervišite svoje poklone i ne propustite priliku da poklonite više od poklona. Akcija traje dok ima zaliha. 

Akcija traje dok ima zaliha a najkasnije do 25.05.2021.  

Akcija traje dok ima zaliha a najkasnije do 25.05.2021.  

 

Nakon isteka akcije, kutiju i ram možete kupiti po ceni od 1200 din za kutiju i 600 din za ram.

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Školska čestitka sa posvetom po želji, imenima dece, zajedničkom fotografijom, motivima… Pravi se u više dimenzija, od drveta divlje trešnje i oraha ili medijapana. 

Čestitka dolazi sa stalkom i može biti i upakovana, po želji. 

Školska čestitka od drveta trešnje ili oraha

10*15cm – 1450din / sa gravurom i na poleđini  1950 din  
 
15*22,5cm – 2250 din / sa gravurom i na poleđini  2700 din
 
 

Školska čestitka od medijapana

10*15cm – 1175 din 
 
15*22,5cm -1975 din 
 
20*30cm – 2900 din 

 

Podsećamo vas da ove godine uz poručenu školsku čestitku za najmanji format na poklon od nas dobijate ukrasno pakovanje i privezak, a za vece čokoladu i privezak. Akcija  traje dok ima zaliha. 

Poručite na vreme i iskoristite ponudu dok traje!

Školska čestitka možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera. Na dnu stranice pronađite ikonice, dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite.

Pogledajte galeriju modela i pronađite inspiraciju za savršen poklon.

Originalan poklon mami suze radosnice!

Originalni pokloni mame

suze radosnice!

U nastavku pogledajte koja nam pitanja najčešće postavljate, klikom na ljubičasto dugme pronađite neke od odgovora koji vas zanimaju.Tu smo da u svakom trenutku damo i one odgovore koje ne pronađete, kao i za savete, predloge i ideje.

Mi sa radošću kreiramo za vas!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pokrenite temu na vreme i iskoristite najbolju ponudu dok traje akcija!

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Pozovite nas ili nam pišite.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.