Slagalica u kutiji

Čarobna kutija 

       Puna ljubavi

Čarobna kutija 

Puna ljubavi

Pravi poklon za dan zaljubljenih, idealan za godišnjicu ili rođendan. Čarobna kutija skriva iznenađenje koje će ulepšati trenutak.

Cena od 3200 din 

PORUČI

   065 / 249 59 32

   

Drvene kutije od oraha ili trešnje sa slagalicom, originalni poklon koji će oduševiti vaše drage osobe. Komplet sadrži kutiju sa tekstom i slagalicu sa slikom po želji.
 

Kompet *Elegant* kutija 10,5x10x5 cm + slagalica 20 cm – 3200 din

Posveta na unutrašnjoj strani poklopca +200 din

Posveta na stranicama +600 din 

 
Kompet *Romantik* kutija 14x11x6 cm + slagalica od 20 cm je 3600 din / + slagalica od 25 cm je 3800 din
Posveta na unutrašnjoj strani poklopca +300 din
Posveta na stranicama +900 din 
 
*Ukoliko želite više slika, na kutiji, sa unutrašnje strane poklopca ili kolaž fotografija na slagalici, cena se uvećava za 200 din po slici.
 
U kutiji mogu biti i personalizovane čokoladice. Za čokoladice sa natpisima iz gotovog programa cena je  25 din komad, za čokoladice sa vašim natpisima, cena je 35 din komad.
U kutuju Romantik staje maximum 60 čokoladica, u kutiju Elegant maximum 35. Minimum za poručivanje je 20 kom.
 
Na poklon dobijate priveske za dvoje 🙂

Za vaš savršen poklon kontaktirajte nas:

telefon – Viber  065/2495932;

inbox FB stranice Poklon Butik;

mail: pokloni@poklonbutik.rs

Kako se mi u Poklon Butiku svakom poklonu posvetimo kao da je jedini na svetu,  pre izrade poklona šaljemo vam idejno rešenje na pregled i odobrenje. 

Nakon vašeg odobrenja, poklon se izrađuje i šalje u roku od dva do pet radnih dana, kurirskom službom Post Express na teritoriji cele Srbije. Plaćanje je pouzećem. 

Poklone šaljemo i u zemlje regiona (BiH, CG, HR, MKD) i EU. Za sve detalje nas kontaktirajte.

Sa vašom posvetom, imenima, važnim datumom ili slikom, pravi su i originalan poklon za dečka ili devojku, supruga ili suprugu, za svaku vašu posebnu priliku. Uz poklon dobijate i priveske za dvoje gratis. 

Poželite najlepše želje, izjavite ljubav, složite poklon po želji. Sačuvajte sliku od zaborava. Osmislite i poklonite iz srca poklon koji traje zauvek. 

Izaberite model

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Kontaktirajte nas