Tabla

uspomena 

Unikatna zidna dekoracija sa graviranom posvetom i imenima đaka, poklon od svih mališana, da ostane kao uspomena na zajedničke trenutke. Sa imenima sve dece, odeljenjem, nazivom grupice, izložena na zidu, mamiće osmehe svaki dan.

Požurite i na vreme pokrenite temu u Viber grupi,  javite nam se i poručite originalan poklon. Da iznenađenje bude veće,  za poručivanje do 20.05. dobićete od nas i poklon set – medalju, privezak, magnet i bookmarker. 

BESPLATNA DOSTAVA!

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

OPIS I CENE:

Zidna dekoracija sa posvetom i imenima svih đaka, izrađena u 3D tehinici od kvalitetnog medijapana debljine 3mm.

TABLA sa imenima

do 15 imena (20*30) – 3250 din 

do 25 imena (40*28) – 4250 din
preko 25 imena (50*38) – 5250 din
 
POSEBNA PONUDA ZA MALE GRUPE 
do 10 imena (20*30) –2600 din 
 
 

Tablu sa imenima možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera. Na dnu stranice pronađite ikonice, dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite i šaljemo kada se dogovorimo.sa imenima

Pokrenite temu na vreme i iskoristite najbolju ponudu dok traje akcija!

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Pozovite nas ili nam pišite.