Poklon Butik

Tabla

uspomena 

Unikatna zidna dekoracija sa graviranom posvetom i imenima đaka, poklon od svih mališana, da ostane kao uspomena na zajedničke trenutke. Sa imenima sve dece, odeljenjem, nazivom grupice, izložena na zidu, mamiće osmehe svaki dan.

Požurite i na vreme pokrenite temu u Viber grupi,  javite nam se i poručite originalan poklon. I dobijate od nas poklon iznenađenja jer volimo vaša oduševljenja. 

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

OPIS I CENE:

Zidna dekoracija sa posvetom i imenima svih đaka, izrađena u 3D tehinici od kvalitetnog medijapana debljine 3mm.

TABLA sa imenima

do 15 imena (20*30) – 2900 din 

NA POPUSTU 2030 din 
 
do 25 imena (40*28) – 3900 din
 
NA POPUSTU 2730 din
 
preko 25 imena (50*38) – 4900 din
 
NA POPUSTU 3430 din
 

SPECIJALNA PONUDA ZA MALE GRUPE

MODEL DO 10 IMENA

DIMENZIJE 20*30 CM

 1575 DIN 

 

Tablu sa imenima možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera. Na dnu stranice pronađite ikonice, dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite i šaljemo kada se dogovorimo.sa imenima

Pokrenite temu na vreme i iskoristite najbolju ponudu dok traje akcija!

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Pozovite nas ili nam pišite.