Poklon Butik

Tabla uspomena 

Unikatna zidna dekoracija sa graviranom posvetom i imenima đaka, poklon od svih mališana, da ostane kao uspomena na zajedničke trenutke. Sa imenima sve dece, odeljenjem, nazivom grupice, izložena na zidu, mamiće osmehe svaki dan.

Ove godine smo pripremili posebnu ponudu za naše kupce. Uz poručenu tablu uspomena na poklon od nas dobijate ram za školsku fotografiju i privezak za ključeve. Pokrenite temu na vreme, poručite ili rezervišite svoje poklone i iskoristite akciju koja traje dok ima zaliha. 

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

OPIS I CENE:

Zidna dekoracija sa posvetom i imenima svih đaka, izrađena u 3D tehinici od kvalitetnog medijapana debljine 3mm.

TABLA USPOMENA

 do 10 imena (20*30) – 2250 din  

 do 15 imena (20*30) – 2900 din 
 
do 25 imena (40*28) – 3900 din
 
preko 25 imena (50*38) – 4900 din
 

Podsećamo vas da smo ove godine pripremili posebnu ponudu za naše kupce. Poručite ili rezervišite tablu uspomena i na poklon dobijate ram za školsku fotografiju i privezak. Požurite jer je količina zaliha ograničena, pa akcija traje dok ima zaliha.

Tablu uspomena možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera. Na dnu stranice pronađite ikonice, dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite i šaljemo kada se dogovorimo.

Pokrenite temu na vreme i iskoristite najbolju ponudu dok traje akcija!

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Pozovite nas ili nam pišite.