Poklon Butik

Tabla sa posvetom

Unikatna zidna dekoracija, sa imenima svih mališana i pažljivo osmišljenom čestitkom, poklon koji će učiteljici izmamiti osmeh na lice i suze radosnice. A zamislite samo osmehe i sjaj u očima mališana kad pronađu svoje ime na tabli. 

  Za prvih 100 kupaca, popust od -30% na istaknute cene. 

Požurite i na vreme pokrenite temu u Viber grupi,  javite nam se i poručite originalan poklon. I dobijate od nas poklon iznenađenja jer volimo vaša oduševljenja. 

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Zidna dekoracija sa posvetom i imenima svih đaka, izrađena u 3D tehinici od kvalitetnog medijapana debljine 3mm.

TABLA SA POSVETAMA

 20*30cm – 2900 din  
 
 40*28 cm  – 3900 din 
 
 50*35 cm – 4900 din
 

 

Školska čestitka možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera. Na dnu stranice pronađite ikonice, dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite.

Originalan poklon mami suze radosnice!

Originalni pokloni mame

suze radosnice!

U nastavku pogledajte koja nam pitanja najčešće postavljate, klikom na ljubičasto dugme pronađite neke od odgovora koji vas zanimaju.Tu smo da u svakom trenutku damo i one odgovore koje ne pronađete, kao i za savete, predloge i ideje.

Mi sa radošću kreiramo za vas!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pokrenite temu na vreme i iskoristite najbolju ponudu dok traje akcija!

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Pozovite nas ili nam pišite.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.