Poklon Butik

Tabla za fotografije 

Unikatna zidna dekoracija sa graviranom posvetom i imenima đaka, poklon od svih mališana, da ostane kao uspomena na zajedničke trenutke.  Sa imenima sve dece, odeljenjem, nazivom grupice, izložena na zidu, mamiće osmehe svaki dan.

Ove godine smo pripremili posebnu ponudu za naše kupce. Uz poručenu tablu za fotografije na poklon od nas dobijate ram za školsku fotografiju i privezak za ključeve. Pokrenite temu na vreme, poručite ili rezervišite svoje poklone i iskoristite akciju koja traje dok ima zaliha. 

Akcija traje dok ima zaliha a najkasnije do 25.05.2021.  

Akcija traje dok ima zaliha a najkasnije do 25.05.2021.  

 

Nakon isteka akcije, kutiju i ram možete kupiti po ceni od 1200 din za kutiju i 600 din za ram.

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Zidna dekoracija sa posvetom i imenima svih đaka, izrađena u 3D tehinici od kvalitetnog medijapana debljine 3mm.

TABLA ZA FOTOGRAFIJE – 15*50 cm 

Tabla sa posvetama – 2300 din 

Tabla sa imenima

 do 10 imena – 2900 din  
 
 do 20 imena – 3900 din 
 
 do 30 imena – 4900 din
 

Podsećamo vas da smo ove godine pripremili posebne poklone za naše kupce. Uz poručenu tablu za fotografije na poklon od nas dobijate ram za školsku fotografiju i privezak za ključeve.

Poručite na vreme i iskoristite ponudu dok ima zaliha.

Tablu za fotografije možete poručiti telefonom, putem Vibera, mail-om ili preko Messengera. Na dnu stranice pronađite ikonice, dovoljno je da kliknete i mi smo tu da vam pružimo podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Tu smo i da vas na jednostavan način provedemo kroz proces kreiranja poklona. Kada zajedno dogovorite sve detalje, naši dizajneri će uraditi idejno rešenje i poslati vam na proveru. Sve što nije okej, menjamo dok ne bude baš kako ste zamislili. Poklone pravimo tek kada nam odobrite i šaljemo kada se dogovorimo.

Pozovite nas ili nam pišite klikom na ikonicu ispod

Originalan poklon mami suze radosnice!

Originalni pokloni mame

suze radosnice!

U nastavku pogledajte koja nam pitanja najčešće postavljate, klikom na ljubičasto dugme pronađite neke od odgovora koji vas zanimaju.Tu smo da u svakom trenutku damo i one odgovore koje ne pronađete, kao i za savete, predloge i ideje.

Mi sa radošću kreiramo za vas!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pokrenite temu na vreme i iskoristite najbolju ponudu dok traje akcija!

Poklonite originalno, budite drugačiji. Izmamite osmeh na lice drage osobe i uživajte u osećaju koji sledi. Osmislite savršen poklon sa vašim savetnikom za poklone.

Pozovite nas ili nam pišite.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.

Pokrenite temu na vreme, iskoristite najbolju ponudu rezervacijom ili poručivanjem do 25.05.